Vi tilbyder samtaler, intensive kurser og lektiehjælp til jeres barn

Lektiehjælp

3.800 kr.

Hjælp til lektier eller et særligt fokus på udvalgte emner  i et specifikt fag, ex. brøker, ligninger eller procentregning i matematik. Det kan også være hjælp til flere fag, så som matematik, engelsk eller dansk. Vi tilbyder hjælpe til alle som går i 1.-10. klasse.
Hjælpen kan finde sted i jeres  eget hjem eller hos mig enten i Grindsted eller Ågård mellem Vejle og Kolding. Ofte kommer vi til jer og besøger jeg en gang om ugen.

Matematik Camp

7.500 kr. 

Intensivt matematik Camp i  skolernes ferie ex. i vinterferien, efterårsferien eller en uge i sommerferien.
Vi arbejder fra 8.00-12.00 fra mandag til fredag. Vi sørger for snacks og kolde drikke til vores kursister.
Der er altid et max på 3 elever pr. hold. Eleverne får i løbet af ugen styr på de grundlæggende emner/pensum, som skal læres inden FSA/eksamen, opstart i udskolingen, et nyt skoleår, et år på efterskole eller opstart på STX eller HHX. 

Læsekursus

10.500 kr.

Knæk læsekoden på et intensivt læsekursus. I forløbet vil I som forældre løbende blive orienteret om jeres barns udvikling. Barnet vil både blive
testen i begyndelsen og ved afslutningen af forløbet. Alle får ligeledes en LIX-måling. Et intensivt læsekursus er oplagt for børn i indskolingen eller på mellemtrinnet, som endnu er udfordret i dansktimerne og ønsker at lære at læse.
Alle får en introduktion til de 120 ord og skriftlig fremstilling.

Trivselssamtaler

3500 kr.

Er det svært at komme i skole, er der udfordringer i klassen eller er det vanskeligt at finde overskud til lektier, skolegang og venner? Vi tilbyder et trivselsforløb hvor der er fokus på jeres barns styrker og vi hjælper til at skabe overblik og genfinde glæden hos jeres barn.

LIX-test

450 kr.

Ønsker I som forældre at støtte op om jeres barns læseudvikling, men mangler kendskab til læseniveauet. Hos talogbogstaver.dk tilbyder vi, at læsemåle jeres barn, så I fremadrettet kan finde de helt rigtige bøger til jeres barn. Der er forskel på om barnet skal læse bogen alene eller vedkommende skal læse højt for en voksen.
Med de rette bøger bliver læseudviklingen både lettere og sjovere for jeres barn.